Viestinnän koulutukset

Karhun karjaisut kokonaisuudet – opi viestimään selkeästi, tehokkaasti ja vaikuttavasti eri tilanteissa ja kanavissa. Koulutus voidaan räätälöidä esihenkilöille tai tiimisi jäsenille. Koulutamme, miten hyödynnät tekoälyä viestinnän tukena ja analysoinnissa. Voit valita sopivan koulutuksen seuraavista:

Karhun kynnet – esihenkilö- ja vertaisviestintä organisaatiossa.

Karhun tassut – mediaviestintä, toimittajan kohtaaminen ja pr.

Karhun kevät –  viestintä muutostilanteissa.

Karhun pesä – digitaalinen ja tekoälyviestintä.

Tekoälyn käytännön koulutukset

Ketun kolo kokonaisuudet – opi hyödyntämään tekoälyä liiketoiminnassasi ja kehittämään omaa tekoälyosaamistasi. Tutustu erilaisiin tekoälysovelluksiin ja alustoihin. Kokeile itse tekoälyn luomista ja käyttämistä. Valitse koulutus seuraavista:

Kettumaisen oveluuden perusteet – tekoälyn perusteet, sovellukset ja käyttö. Tutustumme generatiivisten tekoälyjen toimintaa, kuten mm. ChatGPT ja Midjourney. Lisäksi käymme läpi juuri sinun tai organisaatiosi liiketoiminnan tai harrastuneisuuden kannalta keskeisiä lisäosia ja muita tekoälyohjelmia.

Ketun kolo – Entä jos pohtisimme yhdessä yrityksesi työntekijöiden kanssa työpajassa, miten tekoäly muokkaa maailmaa. Se nimittäin tulee muuttamaan koko liiketoimintasi halusit tai et. 

Ketun kikat – Tässä koulutuksessa sukelletaan syvemmälle tekoälyviidakkoon.  Opit ChatGPT ja Midjourneyn edistyneitä toimintoja sekä opastamme muiden uusien kettumaisten tekoälyvillitysten salat. Myös tekoälystä voit tehdä kanssamme yhdessä oman koulutusohjelman itsellesi tai organisaatiollesi.

Johtamisen koulutukset

Hirven sarvet kokonaisuudet – kehitä johtamistaitojasi ja valmiuksiasi erilaisissa johtamistilanteissa. Opi ratkaisemaan vaikeita johtamishaasteita työpajoissa. Tarjoamme myös sparrausta ja mentorointia parhailta asiantuntijoiltamme. Pysy ajan tasalla digiajan johtamisesta ja tekoälyn mahdollisuuksissa ja vaatimuksissa. Valitse sopiva koulutus seuraavista:

Hirven haaste – haastavat ja vaikeat johtamistilanteet työpajat ja koulutukset.

Hirven huippu – henkilökohtainen sparraus ja mentorointi.

Hirven havainto – kohtaaminen johtamisessa.

Hirven harmonia – vertaistaidot nykyaikaisessa ja yhdenvertaisessa organisaatiossa.

Hirven hehku – digiajan johtaminen ja tekoäly johtamisessa.

Räätälöimme oma koulutusohjelmasi tarpeidesi tai organisaatiosi tarpeiden mukaan.

 

Luovat ideointityöpajat

Jäniksen käpälä kokonaisuudet – innosta yrityksesi henkilöstöä luovaan ajatteluun ja ideointiin. Luovat ideointityöpajat sopivat
erityisen hyvin myös tuotekehitykseen ja strategiatyöhön. Osallistamme teidät ratkomaan haastavia ongelmia ja kehittämään uusia ratkaisuja. Hyödynnämme tekoälyä ideoinnin apuna ja inspiraationa. Järjestämme työpajat joko kasvokkain tai etänä. Etätyöskentelyyn olemme kehittäneen itse menetelmän, joka saa peikkomaisimman isojalankin osallistumaan. Valitse työpaja luovasta ideoinnista, ongelmanratkaisusta, tuotekehityksestä tai vaikka siitä, miten juuri sinun yrityksessäsi voitaisiin hyödyntää tekoälyä. Tiesitkö, että jäniksen käpälällä on onnea tuova vaikutus?

Jäniksen leikki – innosta yrityksesi henkilöstöä luovaan ajatteluun ja ideointiin. Luovat ideointityöpajat sopivat erityisen hyvin myös tuotekehitykseen ja strategiatyöhön. Tätä työkalua voi käyttää esimerkiksi uuden tuotteen tai palvelun nimeämiseen.

Jäniksen peikkomainen pulma – Osallistamme teidät ratkomaan yrityksenne tai toimialanne haastavia ongelmia ja kehittämään niihin uusia ratkaisuja. Jos omassa yrityksessänne ei riitä resurssit ratkomaan peikkomaista pulmaa, kokoamme tiimin huippuammattilaisia ratkomaan sitä.
Hyödynnämme ongelmien ratkaisussa tekoälyä inhimillistä viisautta unohtamatta.

Keksitäänkö jotain muuta yhdessä luovan ideoinnin saralta

Ole yhteydessä!