Koulutukset ja konsultointi

Tekoälyn, viestinnän ja johtamisen koulutukset

Kaikki koulutukset ovat esimerkkikokonaisuuksia, ja lopullisessa tarjouksessa ne muotoillaan organisaatiosi tarpeita vastaaviksi.

Räätälöidyt tekoälykoulutukset

Ketun kolosta metsän kuninkaaksi kokonaisuus– Yrittäjä, esimies tai johtaja opi hyödyntämään tekoälyä liiketoiminnassasi ja kehittämään omaa tai organisaatiosi tekoälyosaamista. Tutustu erilaisiin tekoälysovelluksiin ja alustoihin. Opi, miten käytät esimerkiksi ChatGPT:tä parantamaan yrityksesi strategiaa, luomaan uusia tuotteita ja laajentamaan toimintaa uusille paikkakunnille. Tiesitkö, että tekoälystä voit saada itsellesi väsymättömän kumppanin sparraamaan kanssasi liiketoimintaasi, se voi parantaa viestintäsi tehokkuutta yli 40%? Tiesitkö, että uusien liiketoimintaideoiden kehittämisessä tekoäly on tutkitusti parempi kuin huippuyliopistojen kasvatit.

Kysy lisää juuri teille räätälöidystä koulutuksesta tai valitse koulutus esimerkiksi seuraavista:

Kettumaisen oveluuden perusteet – tekoälyn perusteet, sovellukset ja käyttö. Tässä koulutuksessa tutustumme generatiivisten tekoälyjen toimintana ja syvennymme erityisesti kielimalleihin,  kuten mm. ChatGPT, Microsoftin Copilot ja Googlen Bard. Lisäksi voimme käydä läpi juuri sinun tai organisaatiosi liiketoiminnan tai harrastuneisuuden kannalta keskeisiä lisäosia ja muita tekoälyohjelmia. Kyseessä on perustason koulutus tekoälystä, jota voi suositella kaikille vasta-alkajille.

Viesti kuin viekas kettu kokonaisuus – Uusimmista kielimalleista saa suurimman ja helpoimman hyödyn viestinnän ja markkinoinnin saralla. Opi, miten teet viestinnän ja markkinoinnin strategioita ja kampanjoita tekoälyavusteisesti ChatGPT:llä tai Microsoftin Copilotilla. Miten muokkaat tekstistä tekoälyllä juuri sellaisen kuin haluat ja viet tiimisi ideoinnin uudelle tasolle. Edistyneimmille oppijoille voimme järjestää, vaikka työpajan siitä, miten voit tehdä oman tekoälyn (GTP) parantamaan viestintääsi.

Ketun kolo työpaja– Tekoäly on jo teille tuttua organisaatiossasi, mutta entä jos pohtisimme yhdessä sinun, johtoryhmäsi tai yrityksesi työntekijöiden kanssa työpajassa, miten tekoäly muuttaa tai voisi muuttaa työtä todenteolla teidänkin työpaikallanne? Tiesitkö, että esimerkiksi toimisto- ja tietotyössä tehokkuus voi kasvaa jopa 40% ja työn laatu yli 15% kun opitte käyttämään tekoälyä viisaasti hyödyksenne.  Moni liiketoimintasektori tulee mullistumaan kokonaan. Mietitään yhdessä, miten voimme viedä teidät jo nyt sinne, missä kilpailijat ovat vasta kolmen vuoden päästä.

Ketun kuvakikat – Tässä koulutuksessa sukelletaan syvälle kuvatekoälyjen maailmaan.  Opit mm. DALL-E 3 ja Midjourneyn edistyneitä toimintoja sekä opastamme muiden uusien kettumaisten kuvatekoälyvillitysten, kuten Adoben Fireflyn salat. Myös kuvatekoälyistä voit tehdä kanssamme oman koulutusohjelman itsellesi tai organisaatiollesi.

Viestinnän koulutukset

Karhun karjaisut kokonaisuudet – opi viestimään selkeästi, tehokkaasti ja vaikuttavasti eri tilanteissa ja kanavissa. Koulutus voidaan räätälöidä esihenkilöille tai tiimisi jäsenille. Koulutamme, miten hyödynnät tekoälyä viestinnän tukena ja analysoinnissa. Voit valita sopivan koulutuksen seuraavista:

Karhun kynnet – esihenkilö- ja vertaisviestintä organisaatiossa.

Karhun tassut – mediaviestintä, toimittajan kohtaaminen ja pr.

Karhun kevät –  viestintä muutostilanteissa.

Karhun pesä – digitaalinen ja tekoälyviestintä.

Johtamisen koulutukset

Hirven sarvet kokonaisuudet – kehitä johtamistaitojasi ja valmiuksiasi erilaisissa johtamistilanteissa. Opi ratkaisemaan vaikeita johtamishaasteita työpajoissa. Tarjoamme myös sparrausta ja mentorointia parhailta asiantuntijoiltamme. Pysy ajan tasalla digiajan johtamisesta ja tekoälyn mahdollisuuksissa ja vaatimuksissa. Valitse sopiva koulutus seuraavista:

Hirven haaste – haastavat ja vaikeat johtamistilanteet työpajat ja koulutukset.

Hirven huippu – henkilökohtainen sparraus ja mentorointi.

Hirven havainto – kohtaaminen johtamisessa.

Hirven harmonia – vertaistaidot nykyaikaisessa ja yhdenvertaisessa organisaatiossa.

Hirven hehku – digiajan johtaminen ja tekoäly johtamisessa.

Räätälöimme oma koulutusohjelmasi tarpeidesi tai organisaatiosi tarpeiden mukaan.

Luovat ideointityöpajat

Jäniksen käpälä kokonaisuudet – innosta yrityksesi henkilöstöä luovaan ajatteluun ja ideointiin. Luovat ideointityöpajat sopivat
erityisen hyvin myös tuotekehitykseen ja strategiatyöhön. Osallistamme teidät ratkomaan haastavia ongelmia ja kehittämään uusia ratkaisuja. Hyödynnämme tekoälyä ideoinnin apuna ja inspiraationa. Järjestämme työpajat joko kasvokkain tai etänä. Etätyöskentelyyn olemme kehittäneen itse menetelmän, joka saa peikkomaisimman isojalankin osallistumaan. Valitse työpaja luovasta ideoinnista, ongelmanratkaisusta, tuotekehityksestä tai vaikka siitä, miten juuri sinun yrityksessäsi voitaisiin hyödyntää tekoälyä. Tiesitkö, että jäniksen käpälällä on onnea tuova vaikutus?

Jäniksen leikki – innosta yrityksesi henkilöstöä luovaan ajatteluun ja ideointiin. Luovat ideointityöpajat sopivat erityisen hyvin myös tuotekehitykseen ja strategiatyöhön. Tätä työkalua voi käyttää esimerkiksi uuden tuotteen tai palvelun nimeämiseen.

Jäniksen peikkomainen pulma – Osallistamme teidät ratkomaan yrityksenne tai toimialanne haastavia ongelmia ja kehittämään niihin uusia ratkaisuja. Jos omassa yrityksessänne ei riitä resurssit ratkomaan peikkomaista pulmaa, kokoamme tiimin huippuammattilaisia ratkomaan sitä.
Hyödynnämme ongelmien ratkaisussa tekoälyä inhimillistä viisautta unohtamatta.

Keksitäänkö jotain muuta yhdessä luovan ideoinnin saralta?

Ole yhteydessä!