Tältä sivulta löydät Karhun ja Siilin referenssejä

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN TEKOÄLYLLÄ Henkilöstötuottavuuden tutkija ja kehittäjä Ossi Aura osallistui Karhun ja Siilin koulutukseen ChatGPT yrittäjille. Kuuntele videolta, mitä Ossi oli Kari Angerian vetämästä koulutuksesta mieltä!

Alkeista liikeelle hyvällä pöhinällä!

Tekoälyn alkeet Suomen Setlementtiliitolle. Koulutuksesta sanottua: 

”Kari Angeria piti ChatGPT:n alkeet -koulutuksen Suomen Setlementtiliitolle ja sen paikallissetlementeille 21.8.2023. Webinaariin ilmoittautuneita oli 129 hlöä. Webinaari koettiin hyödylliseksi ja hyvin havainnollistavaksi, ja se sai yleisarvosanaksi 4,7/5. Ennakkotehtävät olivat sopivasti uuteen aiheeseen ohjaavia ja saivat kiitosta.

Osallistujapalautteiden mukaan Karin rauhallinen ja miellyttävä tapa avata tekoälyn mahdollisuuksia koettiin miellyttäväksi ja selkeäksi. Lisäksi esimerkit olivat konkretisoivia ja esityksessä oli hyvä jäsentely. Webinaarin tallennetta on hyödynnetty jälkikäteen. Suosittelen lämpimästi Karia kouluttajaksi!

 – Viestintäpäällikkö Tiina Siikasaari Suomen Setlementtiliitto”

Sotealan mahdollisuuksia kartoittamassa Anttulan Yökylässä

Karhun ja Siilin kouluttaja Kari Angeria jalkautui Anttulan yökylään opastamaan tekoälyn mahdollisuuksista sotealalla. Koulutuksesta sanottua:

”Uusi mielenkiintoinen maailma. Koulutus oli pedagogisesti hyvin suunniteltu. Koulutus eteni loogisesti, rauhallisesti ja ymmärrettävällä tavalla. Konkreettiset toimintaohjeet ja vinkit sekä harjoitukset auttoivat oppimista ja innostivat tekoälyn käyttämiseen.”

– Toimitusjohtaja Pentti Rentola Anttulan Yökylä Oy

 

Koulutuskumppanin kertomaa! - kaikista koulutuksista lähes täydet pisteet


 

 

Karhu ja Siili on järjestänyt erilaisia tekoälykoulutuksia yhdessä kumppanin EduSavon kanssa. Alla EduSavon kertomaa yhteistyöstä.

”Karin kanssa yhteistyö tekoälykoulutusten tiimoilta on ollut äärimmäisen helppoa ja joustavaa. Hänellä on hyvä ote rakentaa sisällöltään sekä kiinnostavia että erityisesti asiakkaita hyödyttäviä koulutuksia.

Kaikista Karin kanssa yhteistyössä vedetyistä koulutuksista olemme saaneet osallistujilta käytännössä täydet arvosanat. Voin lämpimästi suositella Karia kouluttajaksi ja yhteistyökumppaniksi!

– Toimitusjohtaja Mira Repo EduSavo

 

Karhu ja Siili jalkautuvat Opetus- ja kulttuuriministeriöön

Karhun ja Siilin kouluttaja Kari Angeria pyydettiin pitämään tekoälykoulutusta opetus- ja kulttuuriministeriön kulttuuri- ja taidepolitiikan osastolle kielimalleista ja tekoälyn hyödyntämisestä. Koulutukseen osallistui nelisenkymmentä virkamiestä. Koulutuksen keskiarvosanaksi annettiin 4,78.

”Kouluttaja huomioi hyvin sen, millaisissa tilanteissa ja miten meidän osastomme voisi hyödyntää tekoälyä. Etukäteen pyydetyt esimerkkiaineistot lisäsivät ymmärrystä tekoälyn hyödyntämisen prosessista ja syötteistä, joita kannattaa käyttää. Koulutus oli inspiroiva, käytännönläheinen ja selkeä sekä hyvin rakennettu kokonaisuus. Saimme hyvät valmiudet jatkaa tekoälyn hyödyntämistä kukin omassa työssämme.”

– Johanna Vuolasto, kulttuuriasiainneuvos, kulttuuri- ja taidepolitiikan osasto, opetus- ja kulttuuriministeriö